Rebecca,

Aangenaam!

Trouwambtenaar in toga bij gemeentehuis in Brummen

Een enthousiaste, spontane, attente levensgenieter. Docent én BABS. Moeder van Cayleigh-Ann en Ché. Zij is mijn evenbeeld en de filosoof in ons gezin. Ché is de clown en mijn allergrootste zucht. Samen maken ze mij trots!

Ik ben eerlijk en alles behalve braaf. Eigenwijs en luister graag. Attent en vergeet ook wel eens iets. Avontuurlijk en neem soms risico. Een doener en zeker ook een denker. Grappig, ook wel eens irritant. Een beelddenker met een rijkelijke fantasie,  Nieuwsgierig, maar geen Aagje. Oprecht en verstandig. 

Mijn liefste? De weg er naartoe was hobbelig. Maar hé…mijn geloof in de liefde ben ik nooit verloren. Hij was mijn eerste grote liefde en nu…Mijn voor altijd. Hij die me ziet. Hij waar ik ongelooflijk mijzelf kan zijn. Hij die mij laat zien dat liefde een werkwoord is. ‘Gewoon’ een goed verhaal!

Mijn liefste? De weg er naartoe was hobbelig. Maar hé…mijn geloof in de liefde ben ik nooit verloren

Naast moeder en lief, ben ik ook vriendin. Geloof me…Ik kan niet zonder! Mijn gekozen familie. Mijn allergrootste spiegel. Vriendschap met een grote V. Ik kan intens genieten van onderweg, met de kap los en mijn haren wapperend in de wind. Muziek op standje burenruzie en gaan! 

Mijn liefde voor mooie wijn is groot! Iets met eikenhouten vaten, een vetje en een vleugje vanille. Rijk en complex, in een goed glas graag! Gelukkig word ik van écht lekker eten. Maak er een belevenis van en je hebt me! Van Michelin tot aan de stamppot rauwe andijvie van mijn oma. 

Hoe ik dit alles compenseer? Niet! Ik hou van de liefde, maar de liefde voor sporten is ver te zoeken. Als klein meisje droomde ik ervan om juf te worden én moeder. Zo gezegd zo gedaan! Nu droom ik van doen wat mij gelukkig maakt! 

Schrijven en het vieren van het leven en de liefde! Maar ook uitspreken…dat wat er écht toe doet. Met als kompas, mijn kernwaarden; eerlijk, spontaan en authentiek. Door de nodige levenslessen ben ik oud en wijs genoeg. En die rugzak, die zie ik inmiddels als een schat…aan ervaring. Ik houd dan ook van stellen met een verhaal! En die klik, zo belangrijk! Alleen dan kan ik veelbelovend verbinden en onwijs ontroeren. Mijn missie? Ongelooflijk veel liefde de wereld in slingeren!